Meer dan 300 Modellen

MTech USA

shop now

MTech Zakmessen, die moet je hebben

MTECH USA is het snelst groeiende merk van de markt. Dit merk uit de USA staat bekend om de innovatieve modellen en het toepassen van nieuwe materialen.

De messen van MTECH zijn gemaakt van 440 A tot 440 C staal waardoor de messen lang scherp blijven en toch eenvoudig zelf te slijpen zijn. Voor de verschillende handgrepen maakt MTech gebruik van onder andere G10 (wordt toegepast in de ruimtevaart) en pakkawood voor een luxe uitstraling.

MTECH USA kent onder andere een tactical serie, een ballistical serie en een Xtreme serie. De messen uit de ballistical serie zijn spring assisted, dat betekent dat ze een hulpveer hebben, na het aanraken van de duimsteun of wijsvinger hendel helpt de veer het mes openen.

MTECH is met name opvallend door een uitgesproken en tactische uitstraling. Een enkele keer ligt dit aspect er duidelijker op dan een andere keer, door gedurfde ontwerpen. Het gehele no nonsens assortiment richt zich op beveiliging, tactische situaties of orde handhaving en zelfverdediging. Bekijk hier het grote assortiment.

MTech zakmessen zijn ook geschikt voor het graveren van naam en of logo.

MTech

Geen producten gevonden voor deze selectie.