Pulsar Thermal Imaging Sight Trail XP50

Pulsar Thermal Imaging Sight Trail XP50

Pulsar Thermal Imaging Scope Quantum Lite XQ30V

Pulsar Thermal Imaging Scope Quantum Lite XQ30V

Pulsar Thermal Imaging Sight Trail XP50

Pulsar Thermal Imaging Sight Trail XP50
LEVERTIJD IN KAN LANGER DUREN DAN AANGEGEVEN IVM BEPERKTE BESCHIKBAARHEID

High resolution 640x480
De Trail XP beschikt over een ongekoelde microbolometrische matrix van 640x480 px, op 17 μm, voor zeer gedetailleerde beeldvorming.

The best image definition
Een koellichaam op de behuizing van het apparaat voorkomt op effectieve wijze warmte-opbouw van de sensor en andere componenten, terwijl ook de temperatuur- en geluidsgevoeligheid aanzienlijk worden verminderd, vooral tussen kalibraties.

Variable magnification
Trail-modellen bevatten een variabele vergroting, tot 8x, afhankelijk van het model, en beschikken over zowel 2x step-up als vloeiende, gegradeerde vergroting voor een echt optimaal, aangepast gezichtsveld.

 

 

€ 4.600,00
Op voorraad
SKU
961356

High image frequency
Met een hoge verversingsfrequentie van 50 Hz biedt de Trail comfortabel kijken tijdens dynamische, snelle bewegingen.

Detection distance up to 1800 m
Afhankelijk van het model detecteert de thermische modus van de Trail thermische warmtebeelden van grotere beesten of mensen tot 1800 meter afstand.

High recoil resistance rating
De Trail heeft een uitzonderlijk hoge schokbestendigheid, geschikt voor krachtige terugslag van vuurwapens, tot .375-cal., Inclusief smoothbore en airsoft.

3 Zeroing Profiles / 15 Distances
Geheugen voor drie individuele profielen voor vuurwapen / ammunitie. Inclusief geheugen voor verschillende reticles, op maximaal vijf afstanden. Zoom-nulpuntondersteuning zorgt voor uitmuntende nauwkeurigheid bij het nulpunt.

10 Electronic reticles
Een volledige aanvulling van digitaal weergegeven dradenkruizen zorgt voor het snelle pointen van het doelwit en een contrastrijk beeld. Kies uit een reeks dradenkruispatronen, kleuren en helderheidsinstellingen.

Picture-in-Picture mode
Picture-in-Picture verbetert de nauwkeurigheid door een vergroot beeld van het dradenkruisgebied bovenaan het scherm te projecteren. Met slechts 1/10 van het weergavegebied gereserveerd voor PiP, blijft het gezichtsveld vrijwel onbelemmerd voor simultane weergave van PiP en FOV

Built-in video recording
Het vastleggen van stilstaande beelden en video gaat naadloos samen met de ingebouwde videorecorder van de Trail. Beeld- en video-inhoud wordt intern opgeslagen en kan eenvoudig via een bekabelde verbinding of Wi-Fi worden overgebracht naar pc / laptop

Mobile-friendly (iOS, Android) with remote control and live internet streaming
Het hoogtepunt van de Trail is de mogelijkheid om via het Wi-Fi verbinding te maken met Android- en iOS-gebaseerde smartphone met behulp van de gratis mobiele applicatie Stream Vision. De Stream Vision-software verbindt het apparaat met de Android / iOS-mobiele smartphone of tablet waarmee u beeldmateriaal kunt ontvangen in de realtime-modus, om het apparaat in de op afstand te bedienen met uw smartphone, en om het beeld dat door het apparaat is vastgelegd, online te streamen naar YouTube.

Built-in accelerometer / gyroscope
Een ingebouwde versnellingsmeter / gyroscoop verbetert de nauwkeurigheid door de kanteling en hoeken van meer dan 5 ° nauwkeurig te identificeren met een pijl die de richting en mate van laterale kanteling aangeeft. Verhoogde hoeken worden aangegeven met extra pijlen. Bovendien kan de richtkijker worden ingesteld op automatisch afsluiten wanneer deze in een niet-schietpositie rust. De werking van de unit kan worden uitgeschakeld als de verticale hoek groter is dan 70 ° of de horizontale hoek groter is dan 30 °. De versnellingsmeterfunctie kan tijdelijk worden uitgeschakeld voor continu gebruik bij overmatige hoeken.

Quick-change B-Pack power units
Trail omvat een progressieve autonome B-Pack-voeding bestaande uit een snel loskoppeld, oplaadbaar IPS5, 5,2A-uur batterijpakket dat is ontworpen om meer dan 8 uur energie te leveren op maximale modus. IPS10 accu's met hogere stroomvoorziening, evenals CR123A- en AA-batterijkasten zijn ook beschikbaar en bieden een perfecte off-the-grid stroomoplossing.

Stadiametric rangefinder
Op basis van geschatte hoogten van waargenomen objecten, maakt het stadiametrische bereikbepalingskruis het bepalen van precieze afstanden snel, gemakkelijk en betrouwbaar.

Fully waterproof
IPX7 waterdichte bescherming zorgt ervoor dat de Trail perfect presteert bij nat weer, zelfs tijdens intense regen, sneeuwval en onderdompeling in 3 ft water gedurende maximaal 30 minuten. (IEC 60529)

Wide range of operating temperatures
Met een vorstbestendig AMOLED-display is het Trail Thermal Imaging-vizier ontworpen om onberispelijke prestaties te leveren bij een extreem temperatuurbereik van -25 ° ... + 50 ° ??

Fully-functional wireless control
De ergonomische, draadloze afstandsbediening, met encoderwiel, brengt het volledige bereik van de Trail-functies binnen handbereik voor een comfortabele, gemakkelijke bediening.

Display-off mode
Tijdens korte perioden van inactiviteit en een betere camouflage schakelt Display Off het display uit zonder andere bedieningsfuncties te onderbreken. Display Off gebruiken betekent een veel snellere herstarttijd wanneer u dat het meest nodig heeft.

User-friendly interface
De Trail is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Gebruikersfeedback heeft geresulteerd in de meest gebruiksvriendelijke interface tot nu toe, compleet met een gemakkelijk af te lezen, pictogramgestuurde, alfanumerieke statusbalk onderin het scherm. Interne menu-items en opties worden ook weergegeven op een contrasterende display, zodat u instellingen in de gaten kunt houden zonder uw doel uit het oog te verliezen.

Updatable software
Voor de eerste installatie en aanvullende updates zorgt de iOS- en Android-compatibele Stream Vision-app ervoor dat de nieuwste Trail-softwareversies beschikbaar zijn.

Meer informatie
Merk Pulsar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pulsar Thermal Imaging Sight Trail XP50